Monday, April 20, 2009

SALAM RINDU...

Salam rindu buat semua...

Wah, mmg sudah berabuk & bersawang 'rumah' Kak Meen ni bagai yg dikatakan oleh Laila. Hehehe... jgn marah ya, sbb mmg Kak Meen agak sibuk sejak dua menjak ni. Entah apa yg disibukkan pun Kak Meen sendiri tak tau. Hmm.. ni mesti kes time management tak diuruskan dgn baik ler... Tapi sekarang ni dah reda sikitlah dan manuskrip pun dah hantar kat editor.

Begitu pun Kak Meen selalu juga menjengah ke mari dan t/kasih byklah kpd yg masih sudi singgah ke mari wlaupun dah lama Kak Meen tak buat n3 baru. T/kasih byk kpd yg sudi baca karya2 Kak Meen, komen/pendapat serta pujian/kritikan anda sgt dihargai.

Sampai jumpa lagi..

8 comments:

WeBViDeOKLiP said...

huhu
lepas nie leh la kemas umah
huhu

Anonymous said...

hye salam sua...saya teringin nk jd penulis dan sudahpun siap menghasilan novel.agaknye lah kan, berape lame tempoh yg akan diambil untuk kerja2 editing dan siap untuk dipasarkan??

Meen Zulaikha said...

WeBViDeOKLiP.. t/kasih sudi singgh. Ada masa & kesempatan saya tetap akan kemas, hehehe..

Meen Zulaikha said...

Anonymous..salam kenal. Maaf ya, ttg bab editing ni saya tak berani nak komen, kena ler tanya dgn para editor. Rasanya ia bergantung juga pada kekemasan karya anda..

intan shaheera@ieyra said...

yea...yea..yea....kak meen dah kembali......

Meen Zulaikha said...

ieyra.. hehehe, t'haru gitew ada gak yg bersorak

intan shaheera@ieyra said...

dah lama tol kak meen xupdated blog ni.....dah tahap windu gile ni...

牛五花Orange said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社