Friday, October 9, 2009

Terima kasih Fadilah Diyana kerana sanggup luangkan masa utk membaca Gerimis Rindu & siap buat preview di blognya. Mula tu ingt nak copy & paste aje tapi tak boleh & Fadilah dgn baik hatinya siap emelkan.


Novel ni bertemakan cinta dan novel ni setanding dengan kehebatan novel Kasih Yang Suci (kisah tentang elena & seth)...siap ada watak seth diselit2kan lagi, 2 kali ok...tapi elena xder...pelik...sebab sebelum2 ni mcm belangkas...maybe penulis ada jawapan tersendiri kenapa watak elena tiada...maybe mengandung lagi ke...cewah,memandai la plak fadilah ni...hahaha...

You all rasa tak getaran kalau you all ske seseorang???getaran yang sama gak lah fadilah rasa setiap kali membaca novel2 yang seswai dengan jiwa fadilah...malam tadi fadilah dapat rasa getaran tu jadi boleh kata novel ni memang style...mcm manisnya cinta, bicara hati, kasih antara kita, KYS, Adam & Hawa dan beberapa buah lagi...Sebelum ni bila fadilah mengenali watak seth, wat pertama kalinya fadilah ske orang lain bangsa...kali ni fadilah tetap rasa berpuas hati sengan hasil karya Puan Meen...Fadilah gak rasa yang novel ni merupakan antara novel terbaik untuk tahun ni...Happy sangat2...

P/S- Tahniah wat Puan Meen...biar lambat Puan menulis janji karya sebest novel ni dan KYS...=D

7 comments:

farahleena said...

hahhaha..
mak sy da bli da novel nih!!
pas PMR sy bleh bce!

Meen Zulaikha said...

Selamat menempuh peperiksaan PMR & semoga farahleena berjaya dgn cemerlang. Hah, lepas abis PMR nanti, jgn lupa baca GR ya..

[Fadilah Diyana] said...

salam kak meen, rasa macam hati kena geletek la plak...lawak plak bila baca ayat sendiri...xtersusun + rojak jer...apapun,hope GR laris selaris KYS...amin...

Meen Zulaikha said...

Wkmslm Fadilah Diyana. Mudah2an, amin.. T/kasih byk ya..

Mid said...

Kak Meen..baru abis baca Gerimis Rindu...beli lama dah tapi sibuk dgn baby x sempat nak baca..tapiiii bila dah start baca x leh stop dah...bestnya Kak Meen..tahniah..isk..x sabo nak tgu novel dr kak meen lagi!!!!!!!!!!

Meen Zulaikha said...

Salam Mid. Bestnyer bila bca komen Mid, t'haru gitu. Dlm pd sibuk dgn baby sempat juga luangkan masa bca GR. Insya-ALLAH, nantikan tahun depan ya..

zue said...

salam kak meen,saya dah baca novel kasih yang suci....memang best giler...tahniah buat kak meen, macam mana kak meen ada idea untuk menghasilkan novel macam tu??thumbs up...terbaik....saya suka novel2 kak meen.....=)