Tuesday, December 14, 2010

RINDU DI AWAN BIRU...

Inilah buah tangan terbaru Kak Meen yg bakal berada di pasaran tidak lama lagi. Sudi-sudikanlah menatapnya ya... Komen membina dari para pembaca sekalian Kak Meen nantikan.

23 comments:

peace_bbj88 said...

sangat tidak sabar utkmendapatkan nyer ..

Anonymous said...

Lama x kluar novel, rindu nak baca. Harap2 best mcm crite seth.

NIk Fauziah Nik Hussin said...

Kak meen
Tahniah dgn kelahiran 'baby' baru nih...

Meen Zulaikha said...

peace.. k.meen pun dah x sabar nak pegang bku baru. Tgh b'debar ni..

Anonymous.. hrp2 para p'bca akan suka karya t'baru ni..

Nik.. t/kasih :)

Sarnia Yahya@Sania Yasmin said...

Assalam kak meen, tahniah tuk baby ke 4...

KRIN / SHIDAH said...

Kak Meen..sy pn tak sabar jgk nk dptkan novel baru Kak Meen ni..

Meen Zulaikha said...

Sarnia.. wkmslm. T/kasih & tahniah jg utk Akan Ku Tunggu..

Krin/Shidah.. moga t'hibur m'bcanya nanti.

[Fadilah Diyana] said...

salam kak meen,
lama xbertegur sapa...tahniah ye,terhasil buah tangan yang seterusnya...

p/s- ni dah masuk pasaran ke???sebab saya xnampak lagi kat popular jj...tq

Meen Zulaikha said...

Fadilah... Wkmslm. Bz dek hambatan kerja ya? Mcm dah x nmpk mengulas ttg nvl lg. Blum lg kut, mgkin tunggu new year bru 'dilahirkan'..

[Fadilah Diyana] said...

xkeje pun kak meen...saya akan mula kelas jan ni...

ooo...patutlah cari xjumpa2...hehe...

Meen Zulaikha said...

Fadilah.. sambung belajar lg ya? Semoga berjaya cemerlang..

[Fadilah Diyana] said...

yup...thanx akak...

Hamiza Ridzwan said...

best sgt novel ni kak meen.. tertarik dgn cover mse mule2 tgok! =)

Meen Zulaikha said...

Hamiza.. sib baik isinya pun miza suka. T/kasih byk ya..

Anonymous said...

saya dah baca novel ni...memang best..setaraf dengan Kasih Yg Suci

Anonymous said...

sy sgt suka citer kak meen yang nih..
tp..ending die kurang menyengat sikit..huhu
spatutnya kak meen citerkan camne hubungan hanan ngan ridz after two years tuh dgn lebih panjang, camne ridz pujuk hanan..
jadikan ridz hero sbnar rindu di awan biru..
in fact, sy sgt stuju ridz brsama hanan, coz bg sy jantan cam akmal lgsung x layak utk hanan.. >_<

p/s: bleh x kak meen post special entri utk rindu di awan biru? (n_n) ~~hoping~~

~wans~

Meen Zulaikha said...

Anonymous.. Tqvm. Komen ni buat k.meen terbang ke langit biru..

Anonymous (Wans).. adakah ini org yg sama? Apapun, t/kasih byk tp k.meen tak baper faham dgn rqst tu. Special entri yg bagaimana dimaksudkan?

Anonymous said...

ape2 jer tntg ridz-hanan & akmal-maria... ;) its okey kak meen..skg sy nak mnunggu novel trbaru dr kak meen.. agak2 bla nk kuar ye...? n_n

Meen Zulaikha said...

Anonymous.. nvl baru lambat lglah kut sbb RDAB pun belum 2 bln usianya. Tak daya akak dik nak perah ilham laju2..

IbuHaidar said...

hai kak, saya bru khatam novel rindu di awan biru ni smlm... overall boleh tahan menarik. Komen membina saya:-

- terlalu panjang elaborate on tempat2 yg Hanan tour dgn kisah2 yg happened(yg x melibatkan watak penting)...bleh cter tp rasanya kalo cut short sket ok(barulaa x rasa nk skip baca part tuh).
- ape jadi dgn akmal lepas bergasak dgn ridz? Ape jd dgn Maira & ape jadi dgn Bahari lepas Akmal dpt syak yg diorg bersekongkol fitnah Hanan? xkan terlepas mcm tuh jer?
- 2 thn hanan lari ke london..akmal x pernah carik ker or terserempak?

bg saya kalo akak elaborate panjang bab point2 saya ni lebeh best kot drpd cter terlalu panjang lebar tempat2 or aktiviti hanan dgn tour nyer... tapi apepun good writing.... :)

p/s: Kasih yg suci still the best from you!

IbuHaidar said...

saya sgt setuju dengan komen di bawah ni....

Anonymous said...
sy sgt suka citer kak meen yang nih..
tp..ending die kurang menyengat sikit..huhu
spatutnya kak meen citerkan camne hubungan hanan ngan ridz after two years tuh dgn lebih panjang, camne ridz pujuk hanan..
jadikan ridz hero sbnar rindu di awan biru..
in fact, sy sgt stuju ridz brsama hanan, coz bg sy jantan cam akmal lgsung x layak utk hanan.. >_<

nor zirwatul hanan (zyrwatul hanan) said...

alhamdulillah ..dah dapat bc .. heroin nama best ..huhu

Gya Duniaku said...

Salam kak Meen.

sy baru tamat baca semlm.. memang best.. tapi sy ada nak tanya jugak lah..
1) kenapa nama panggilan hanan dalam family dia adalah angah.. dia ada kakak or abg ke? sampai ending sy baca x mention pun..
2) apa jadi pada Maira dan Bahari? kenapa Akmal x tinggalkan je Maira tu sebab masa mula2 baca seolah2 Akmal is a hero..tapi rupanya hero sebenar adalah Ridz..
Apa pun... terbaiklah kak ...
Thanks