Tuesday, March 29, 2011



Buat para peminat KYS, harap bersabar ya kerana khabarnya drama adaptasi bakal disiarkan bulan Mei nanti. Sila jengah facebook k.meen jika nak tgk gmbr2 ttg drama tu yg telah ditagged oleh Asia Media Content.

15 comments:

[Fadilah Diyana] said...

geram nyer...lambat sgt lah akak...tp kena bersabar gak...gambar2 tu memang membuatkan saya teringatkan novel KYS...lg lah xsabar nak tonton...

dalilyD-LA~~ said...

wah!tahniah kak meen.xdpt la sy tgk dr jauh ni.huhu

Meen Zulaikha said...

Fadilah Diyana.. hehe.. samalah kt. Rajin2 ler singgah ya, nnti k.meen war2kan bila dah cfm..

Meen Zulaikha said...

dalilyD-LA.. bila sudah ditygkn nanti, mungkin D-LA blh tonton di sini: http://tonton.com.my

EedaFizZ said...
This comment has been removed by the author.
EedaFizZ said...

sy suka novel ni..:))) cerita bersirinya pun dah keluar..best2..

difiyafanafa said...

akak,x nk terbit lagi ke novel 2?? sure ramai yg cari..

beyla dolica said...

kak meen, saya belum baca nove kasih yg suci ni. tgk akasia nora elena terus jatuh hati. how can i get this novel? saya cari kat kedai buku semua dah takde. nk sgt baca novel akak ni.

Safiah Sulaiman said...

Assalamualaikumwbt..Kak Meen..saya tak dpt beli novel ni..sb sejak sambung belajar banyak novel keluaran ALAF 21 tak dpt/// mcm mana nak dptkan novel Kasih Yang Suci ni..boleh ke pesan kt sykt ni ada stok lagi tak..please kak..

fizz.hamal said...

Congratulation to you Meen Zulaika..please dont stop to write..suke sangat novel 'Kasih Yang Suci' really a page turner :D lepas tengok NORA ELENA...terus angau overdose ;)

Anonymous said...

oo..kak..kat mana jual bukunyer ni..jenuh carik..org rumah dok minta suruh beli..jenuh carik ni...

Meen Zulaikha said...

EedaFizz.. t/kasih byk

fiya.. blum t'fikir lg nk sambung

fizz.. tqvm. K.meen akan terus menulis selagi ada yg sudi membaca

safiah.. blh pesan dgn alaf atau k.meen

beyla & anonymous.. jika tinggl sekitar lembah klang cuba cari di MPH midvalley, katanya ada stok di situ. K.Meen pun sdg tunggu stok dari Alaf yg katanya akan ada insya-ALLAH minggu dpn..

Fatina said...

kak meen, saya suke dgn novel kak meen lagi-lagi novel kasih yang suci tuh tapi saya tak jumpe lah novel tu kat semua kedai buku,huhu..

Norina said...

~Niena~

kak meen zulaikha.. ade pembelian melalui online x 'novel kasih yang suci'.. teringin benor nk m'bace nye.. teruje klau dpt bace.. ^_^ klau ade kabo2 la ye..

Meen Zulaikha said...

Fatina & Norina.. dah dpt ke blum? Jika nak beli online, klik jer perkataan online di sudut kanan atas blog k.meen tu..