Tuesday, May 17, 2011

17 comments:

mama_ieta said...

Askum Kak Meen...congrat tau dr novel dh diapdatasikan ke drama...tp ita suka jalan cite kat novel lg..coz drama ada kureng & lebihnya..betul x?tp gabungan seth tan & nora elena kat drama mmg ita suka..ita pastikan x akan miss drama tersebut...mmg bestttttttttttttttt...

merah jambu air said...

akaaaakk!!!
nak novel ne (Kasih yang Suci).. try dh cari kt kedai2 buku...tp tk jumpa..
nak la akk! bole tk saya beli kt akk, akk poskn nti sy bank in RM (Novel + pos).. bole ke kak?
(=

Ezzattie said...

akak!!!!!!kite suka sangat cerita nie.
adaptasi dari novel akak.
tahniah!!!!!

Anonymous said...

kenapa sy p carik kat kedai buku novel RDAB takde pn..maner bole sy dptkan yer..

Meen Zulaikha said...

mama_ieta.. T/kasih byk. KYS & NE punya keistimewaan t'sndri. Teruskan menonton..

merah jambu.. masih mencari KYS? Stok baru akan ada x lama lg. Blh pesan di kedai2 buku berhampiran atau beli saja online dr alaf atau k.meen sndri (emel www.meen_zulaikha@yahoo.com)

Meen Zulaikha said...

Ezzattie.. T/kasih. Adaptasi longgar dari KYS..

Anonymous.. masih mencari atau sudah ketemui? Hrp kedai2 buku telah m'dptkan stok baru..

Who am i? said...

hopefully..nanti ada lagi novel akak yg diadaptasi dlm bentuk drama...

Roha Mall said...

Assalamualaikum akak Meen,

tahniah atas penceritaan dlm bentuk drama dari novel akak dapat direalisasikan dan ditonton ramai.

by the way saya amat berminat tuk membeli buku ni, mungkin nasib saya kurang baik tak dpt miliki dr kedai buku..mungkin saya beruntung kalau dapat buku (KYS) ini dari akak Meen sendiri.

Harap dapat akak reply msg ni demi merealisaikan impian saya bg memiliki Novel KYS ni utk bacaan bila sunyi..

Tq akak Meen

Pnut said...

kak meen, saya dah buat pembayaran novel KYS, tapi belum dpt apa-apa email dari akak, please reply

Meen Zulaikha said...

pnut.. apa email addrsnya? jika x mau reveal di sini, tlg emel k.meen

AJA said...

SALAM SIS,i MMG SUKE SGT DRAMA & NOVEL KASIH YG SUCI.SIS X NAK BUAT SAMBUNGAN KE CITE/N0VEL NI?BEST SIS SESANGAT..KALO SIS BUAT SAMBUNGAN NYER MESTI MELETUP LAGI..

Citarasa Rinduan said...

Assalamualaikum..
kak MEEN......
ayu tumpang entry nie ya..
selamat HARI LAHIR kak......
ada entry khas untuk mu..(ayu minta izin ambil 2 keping gambarmu)

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/06/selamat-hari-lahir-penulis-novel-nora.html

Pnut said...

kak Meen
saya dah terima buku yang kak meen pos dan sign

terima kasih kak...

Meen Zulaikha said...

pnut.. blh ctc k.meen di emel x? ralat sbb terlupa nak letak nick ni.

Meen Zulaikha said...

Who am i?.. mudah2an, doakan..

Roha.. tqvm. Jika ingin m'dptkan KYS, sila emel k.meen di meen_zulaikha@yahoo.com

AJA.. buat masa ni blum terfikir lg nak buat sambungan. Esok2 x taulah..

ayu.. t/kasih & silakan..

syida baharuddin said...

salam,sy da bce akak pye nvel trbaru ni(klu x slp..hihih)tjuk dye RINDU DI AWAN BIRU..Emm..sy agk terkilan la coz endg dye x mmuas an atie sy...nape dye kkl ngan Ridz????mmg la wjar tp mslhnyerrr akk da terap an kt kitowg wtak2 kptn akmal n wtak Ridz kurengg...jd ble tbe2 last2 heroin ngan Ridz...nmpk cm x kne lak...cian kptn Akmal....hihihi...

syida said...

Salam Kak Meen,
Sebab drama Nora Elena sanggup saya cari buku Kasih Yang Suci. Susah gak nak cari. Last2 kat MPH Mid valley gigih saya belek satu2 nasib baik ader itupun yang last sekali...Dapat jer memalam buta dah baca sampai pagi. Siap katam 2 kali :). Saya dah lama tak baca novel sekarang makin minat. Congrats!..Jalan cerita dalam novel lebih detail dan menarik tapi kat TV3 lagi tertarik la sebab ada seth tan. Anyway congrats. All the best to u!!