Tuesday, June 10, 2008

INDULGE..

Hmm..... indulge in indulgence! Huhu... ku makan macam tak hengat donia kek coklat dari Secret Recipe ni. Lazat teramat sampai kiraan kalori pun kuhumban jauh2, malas nak fikir dah!

Happy Birthday To Us? Hehehe... sebenarnya tarikh lahir Kak Meen selang sehari sahaja dgn 'orang tu'. Semalam (9 haribulan Jun) ulang tahun kelahirannya dan hari ini giliran Kak Meen pulak. Mudahkan, celebrate sekali harung aje. Pastu bulan Julai celebrate birthday anak sulung dan Ogos pula untuk si bongsu, mcm dah di atur2 pulak bulan Jun, Julai & Ogos tapi hakikatnya hanyalah secara kebetulan. Sebetulnya tak adalah celebrate beria2 pun, cuma 'kita2' aje... makan2 utk kami anak beranak.

Terima kasih Kak Meen ucapkan kepada mereka yg telah sudi menghantar ucapan melalui kiriman sms dan juga di tag board.

8 comments:

lotto online said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ayu said...

Happy Belated Birthday Kak Meen....semuga di panjangkan umur, di murahkan rezeki, diberi kesihatan dan berbahagia disamping orang orang yg tersayang dan yang terakhir sekali semuga dapat "melahirkan" novel yang best best lagi......

p/s: ayu dah dapat dah buku terbaru kak meen,jam pun jam la asal dapat masuk jb dan lepaskan rindu nak baca buku terbaru kak meen...best jugak jalan cerita kali ini tapi seth tetap my favourite hero la kak meen..

NORABELLA said...

Kak Meen, Happy birthday...

© EM Muhammad said...

Happy belated birthday Kak Meen dan 'si dia'. Semoga diberkati ALLAH selalu hendaknya. Mwah mwah mwah.

Meen Zulaikha said...

T/kasih ayu kerana mendoakan & t/kasih juga sbb bersusah payah dptkan WH dan Kak Meen sgt menghargainya..

Meen Zulaikha said...

Tks, norabella..

Meen Zulaikha said...

T/kasih OD kerana mendoakan. Moga OD pun bahagia selamanya ngan anney..

[Fadilah Diyana] said...

kak meen,kek kita sama la...hehe=) banyak dpt present???