Friday, June 12, 2009

CERITA MINGGU LEPAS...

N3 ni berkisar ttg apa yg telah Kak Meen lakukan minggu lepas. Semasa menghadiri kursus ESQ di Putrajaya International Convention Centre (PICC), En. Norden (bos Alaf 21) turut hadir utk memberi sokongan. Gambar ini dirakam masa sesi minum petang. Eka Fahara, Haiza Najwa, Kak Meen, En. Norden, Ilyani Maisara (Bonda), Hezzy Azra, Lily Suryani & Hani Fazuha.

Pada hari Ahad (7/6/09), sebaik saja kursus ESQ tamat, Kak Meen sekeluarga terus ke rumah Anis sbb nak jumpa Mak yg baru dtg dari Ktn bersama Teh & fmly. Di rumah barunya tu kami dijamu hidangan BBQ.

Berpeluh-peluh Anis dan anak bujangnya, Danial. T/kasih daun keladi, guys...

Malam Rabu, Kak Meen jemput mereka pula ke rumah utk makan kecil. Tapi sayang, terlupa nak snap foto sbb bz di dapur, huhu... Apa pun rasa puas hati sgt bila tgk makanan yg dihidangkan licin dan mereka tersandar kekenyangan.


Ni pula masa makan di TGI Friday's masa birthday Kak Meen keesokan harinya. Oder set fish & chips yg dtg sekali dgn appetisernya.

Mak datuk... appetiser dia dah kira mcm satu meal by itself. Akhirnya fish & chips tu ku tapau saja..

2 comments:

Nik Fauziah Nik Hussin said...

salam kakmeen
dengar2 esq traning ni sangat bagus, cuma sehingga kini tak berkesempatan lagi nak menghadirinya

Meen Zulaikha said...

Wkmslm Nik. Andai ada peluang, pergilah buat menambah ilmu.