Monday, October 20, 2008

HARGA MINYAK TURUN, HARGA BARANG?

Harga minyak dah dua kali turun tapi harga barang2 masih tak turun2. Time nak naikkan harga barang2, mereka ni tak menyempat-nyempat tapi bila laa ni harga minyak dah turun, harga barang masih kekal tak berganjak. Agaknya polisi dia org ni what goes up, stays up kut..

Nasib lerr... cukup tahun nanti, org dpt bonus, naik gaji etc... pasti harga brg2 akan meningkat lagi.

last2 Kak Meen buka kedai sendiri, hihihi.. Antik kan brg2 dlm kedai ni?

2 comments:

HANI FAZUHA said...

Kedai apa ni Kak Meen? macam-macam ada...

Meen Zulaikha said...

Zue.. akak berangan jadi tokey kat kedai pinjam aje tu. Lokasinya di Baiyoke Htl, Thailand.