Saturday, October 11, 2008

RAYA...

Salam lebaran...

Apa khabar semua? Tentu masih dlm mood raya, kan? Dan hari ini pasti ramai yg sibuk ke sana ke mari memenuhi undangan rumah terbuka, tak pun mengadakan rumah terbuka. Asalkan jgn rumah yg dipaksa buka sudahlah mcm yg berlaku di rumah nenek saudara Fira di JB hari tu.

Simpati betul Kak Meen kerana dlm riang ria org lain menyambut raya, mereka bagaikan sudah jatuh ditimpa tangga. Kisahnya, mlm raya tu sebaik aje balik ke rumah sesudah berpenat menyediakan juadah raya di rumah moyang, tau2 dah ada org pecah masuk ke rumah.

Kak Meen pun tumpang sedih sbb pencuri tu sapu licin wang, brg kemas & jam tgn berjenama kepunyaan tuan rumah. Hilang terus mood mereka nak beraya, dahlah di Ramadhan kelima hari tu mereka kehilangan ketua keluarga, pastu rumah pulak dimasukki pencuri. Apa pun takziah buat Aunty Nor, moga tabah selalu & Al-Fatihah buat arwah Uncle Mat, moga rohnya dicucuri rahmat, amin...

Er... sambung balik bab rumah terbuka ni... Kak Meen pun ada beberapa undangan untuk hari ini dan esok. Insya-ALLAH andai tiada aral, akan kupenuhi undangan dari teman2ku itu. Alahai... makin bertambahlah ukuran pinggang nmpknya, huhu...


kenangan Syawal 2008 - puteri2 permata hatiku..

12 comments:

jcb loader said...
This comment has been removed by a blog administrator.
skidsteer loader said...
This comment has been removed by a blog administrator.
quick loader said...
This comment has been removed by a blog administrator.
side loader said...
This comment has been removed by a blog administrator.
excavator said...
This comment has been removed by a blog administrator.
front end loader said...
This comment has been removed by a blog administrator.
jcb excavator said...

haha.

dragline excavator said...
This comment has been removed by a blog administrator.
used loader said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ihi excavator said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hyundai excavator said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Iris Ixora said...

waaah meeen....comel-comelnya permata hatimu.....moga bahagia selalu...