Tuesday, February 1, 2011

ADAPTASI NOVEL KASIH YANG SUCI...


Buat para peminat novel Kasih Yang Suci, nantikan adaptasinya ke drama bersiri yang bakal disiarkan di salah sebuah saluran televisyen tidak lama lagi. Hari ini cast & krews dah mulakan script reading dan shooting dijadualkan bermula esok. Semoga semuanya berjalan lancar dan k.meen akan updatekan perkembangannya dari semasa ke semasa.

25 comments:

KiN2 said...

tiba2 teringat masa mula2 jumpa novel KYS ni..kebetulan sebenarnya..saya tau pun dh lambat..dah cetakan ke berapa baru saya jumpa..baca blurb terus beli..selang berapa minggu,WH pula keluar..tapi KYS ni la yg buatkan saya 'melekat' dgn karya kak meen smpai skg.. =)

Khazanatul Sirra' said...

bestnye ...x sabar nak tengok :):):)
nanti bagi tau tv brpa ,hari apa ,pukul barapa ye....:D:D [terlebih xcited :D]

ilhani_nurash said...

bestnya..spe yg jg seth nnti??

Anonymous said...

aron aziz hahahahha

Meen Zulaikha said...

KiN2.. tqvm. Truskan menyokong ya & jgn lupa pula utk menonton..

Khazanatul S.. TV3 slot Akasia katanya.

ilhani.. dah t'jwb, kan?

Anonymous.. isk..isk.. lwn tokei ni, hehe..

Anonymous said...

sayaa tau spe jd nora elena??
siti saleha....hehe
saya sngt teruja nk tgk drama ni...hehe

Anonymous said...

cite tu dah start tayang kt tv... 1st episod pn da sgt2 menarik... Suke pilihan artis die,sgt mngujakn......excited nk trus menonton... X sbr nk tgk episod ke-2 esok...yuhuu....

hasznee hasan said...

adaa dah kt tv3 taj0k nora elena kn! hehe sy d0k tgk ni..bez2~~

antu said...

hero lelaki dah best ar..tapi heroin tu kureng sikitlah memang ar cantik.. tapi tak best sgt ar lakonan heroin tu..heheh.. apa pun cerita ni punya pasal i will follow sampai habis hehehe...

Rahmah Mokhtar said...

Salam tahniah dari saya buat Kak Meen Zulaikha! Diakui, kisah Nora Elena itu sangat saya nanti-nantikan sekarang ini. Tahniah sekali lagi!

byla_lala!! said...

bEst ar cTer ni!!shuker sngat...

byla_lala!! said...

best ar cter ni.....

nurevoluna said...
This comment has been removed by the author.
nurevoluna said...

akak , novel ni tak publish lagi ke ? saya kat jb dok cari cari novel ni lepas tengok nora elena , tapi tak jumpa pon . kakak saya nak sangat buku ni . tengok ni , kakak saya dah guling guling ni nak buku tu . haha

Ayu Diana said...

sangat menarik... hari2 xsabar nak tgk... tahniah!!!

~aYeeN & SuE~ said...

sgt best novelnya..mse tgk kt tv tu terfikir2 nme nora elena n seth tan mcm penah dgr..rupa2nya dr novel ni..:))

Anonymous said...

best sangat2 cerita ni!!
nak beli lah novel nie... dari dulu lg... asyik tak jumpe aje!!

iza said...

mmg best giler..sy pd mulanya x tau nora elena adalah kisah novel..
minggu ini saya akan g kedai buku sekitar bandar melaka utk cari KYS nk baca novel dia plak...x sabar nih :))

iza said...

tahniah atas story yg sangat menarik..kat ofis sy bkerja nih dah gamat hari2 cerita pasal nora elena

Anonymous said...

salam kak meen, nape dlm drama cm lain je dkt dlm novel..ade skip part2 ye..

Farhana Norudin said...

ak order novel ni boleh? mcm mana ye?

linn said...

baru semalam dapat beli...Alhamdulillah...dapat jugak beli novel KSY ni...sebelum ni ada pegi kedai buku yg lain, tapi semua cakap diaorang hanya ada untuk org yang dah reserve je..tetiba semalam bila pegi kedai buku yang satu ni, baru jumpa, kebetulan tinggal 1 je, yg lain semua dah reserve...rezeki untuk saya nak beli la tu.

MsZ EydA said...

bect nya citer....sedih..happy semua ada......x sabar nak beli novel ni....

zur'aeinmohdnoor said...

As salam..
Dah baca KYS, berulang-ulang kali... siri tv pun dah tonton, walaupun tak sepenuhnya.. jalan ceritanya yang bagus.. Meen nak tau apa kesan selepas membaca KYS ni?... suami pernah suarakan "ibu sekarang nampak loving sangat, asyik nak bermanja-manja je, kalau dulu..." hahaha... KYS punya penangan la ni.. Tahniah Meen Zulaikha

Norzie said...

http://inspirasinorzie.blogspot.com/2012/10/kasih-yang-suci.html