Thursday, February 3, 2011

HERO & HEROIN KASIH YG SUCI...

Inilah dia hero & heroin KYS, drama bersiri adaptasi yg bakal bersiaran penghujung Mac nanti. Penggambaran sudah mula dijalankan pada 1 Feb lepas.


Aaron Aziz sdg buat script reading..


dan Siti Saleha..

Nanti Kak Meen update lagi kalau ada apa2 berita menarik ttg adaptasi ni. Mungkin cerita di set penggambaran pula? Tunggu ya...

p/s. Terima kasih byk, Mai kerana sudi berkongsi gambar & update..

18 comments:

Anonymous said...

oho~ aaron..hehehe.hujung mac ye?insyaAllah akn menunggu dgn sabar.. =)

MaMa MuNiRa said...

bestnya KYS akan di dramakan x sabar nak tengok

[Fadilah Diyana] said...

ye ke ni??wow,best giller harap2 saya bleh tgk...balik keje jam 8.30 malam ke atas...harap2 sgt bleh tgk...saya ske giller KYS...KYS terbaik!!!tahniah kak meen...

xznie said...

waaa...sgt sesuai klau aaron jd seth..muka pun ala2 cina gitu..x sabar nak tunggu drama ni..

harap2 drama tu setanding dgn novelnye..

peace ^_^ v

driedroses said...

KYS adalah favourite novel saya sampai hari ni, kak meen. berkali-kali khatam, tetap tak jemu. watak seth tan tu umpama lelaki paling ideal pernah wujud di alam semesta (^____^)v

sajak benar bila aaron aziz dipilih sbg seth tan, siti saleha sbg nora elena. saya harap adaptasinya tidak mengecewakan.

tahniah kak meen :)

Meen Zulaikha said...

Anonymous & mama munira.. sama2 kita nantikan ya..

Fadilah Diyana.. alahai, katanya slot Akasia 7 - 8mlm

xznie.. k.meen pun rasa aaron sgt sesuai utk watak Seth & yakin dia mampu menjiwainya.

driedroses.. Tqvm. K.Meen pun sependpt & b'hrp mrk mampu m'bwakan watak msg2 dgn berkesan..

Jass said...

1st time bace novel kak meen.... 'KASIH YANG SUCI' besh sesangat.... memang akan cari lagi novel yang lain hasil kak meen...

tak sabar nak tunggu drama nya plaks... hero + heroin sesuai sesangat untok watak Seth & Nora Elena...

Congrats kak meen...

siti hawa said...

kak meen,saya doakan agar adaptasi KYS ni popular seperti Lagenda Budak Setan,agak2nya la,apa tema lagu yg sesuai utk KYS ni....?

Anonymous said...

betul tu..saya harap adaptasinya ok dan sama gempak macam dalam novel..tak nak jadi macam dari mata arissa..hampeh tau..buat sakit hati je..

-Nurul88-

Meen Zulaikha said...

Jass.. Tq. Novel seterusnya sesudah KYS adalah Warna Hati, Gerimis Rindu & yg terbaru Rindu Di Awan Biru.2

Siti Hawa.. x pastilah apa lagu temanya.

Jass & siti hawa & anonymous.. sama2 kita nantikan & mudah2an ianya x menghampakan..

Shaz Autumn said...

bez nyer..klau dh di siarkan nanti k.meen ckp la. sy still study sush nk spend mse..ntah ley tgk kew x..hhuhu

DLa said...

kak meen ngan xcitednya saya tggu ptg tadi tp..saya kecewa..x de la pulok.. huhuhu..:(

Meen Zulaikha said...

Shaz Autumn.. rajin2 ler singgh utk berita terkini..

DLa.. maaf ya t'lmbt war2kn di blog sbb k.meen x baper sihat. Katanya bln Mei nanti baru disiarkan..

DLa said...

sorry la nyusahkan k.menn lak..walau bila pun akan d siarkan akan saya tggu k.menn..x sabar nk tgk seth ngan nora..:)

intan.liana said...

Kak Meen, xsabar sangat2 nk tengok drama ni. saya baca novel ni smpai lunyai. hehe

Zairul's Reflection said...

salam kak...
z da tgk dah cite tu..hari ni first tayang..wahhh..mula2 mmg xthu psl KYS d drama kn...then tgk la babak awl2 cite ni..aik..cm pnh baca jer...then msuk bab die da ade tunang..ade bos dr penang..haaa..mula la gelabah cari kt internet..lupa tp mmg igt dah cite tu...happy sgt!!!!!!

anisellyz said...

best sangat novel n cerita yang ditayangkan kini di tv3.....best giler..kalau saya baca novel tu saya tak jemu n tak rasa puas....cerita ini ditayangkan....pada 9 mei 2011...pukul 7.00 mlm hingga 8.00
mlm

aaron fan said...

I do hope that Aaron Aziz & Siti Saleha will become the hero & heroin for your next novel+drama, too.